Възглавници за детска стая

Ако сте решили да поставите основния акцент, върху декора, тогава трябва да изберете всички текстилни изделия в наситени и живи цветове, проектирани в една гама.

Ако вашата задача е да подчертаете стила, ще трябва да обикаляте магазините в търсене на текстил. Последният, не се фокусира върху себе си, но не нарушава общата идея за интериора. Започнете с фирма по извозване и изхвърляне на покъщнина 088 888 2000.

Ето и как да направите възглавници за детската стая:

  1. За детска стая изберете ярки, естествени материали за горната част и задължително хипоалергенен пълнител за възглавници.
  2. Децата наистина харесват забавните апликации, копчета и панделки като декорация. От особено значение ще бъде възглавница, изработена от любимите дрехи, която вече е малка, останала от бебето.
  3. Възглавници с различни форми могат да бъдат пришити: първоначално в детската стая ще изглеждат възглавници-бисквитки, възглавници под формата на колело, възглавници-сърца или възглавници-играчки.
  4. Детето ще се зарадва, ако му подарите да оцветява възглавницата. За целта купете тъкани маркери и бяла калъфка за възглавница – нека детето само да създаде мечтаната си възглавница.
  5. За тийнейджъри може да купите термични трансфери с всякакви интересни изображения и да използвате ютията, за да прехвърлите снимката на калъфки за възглавници. Може да изберете плат с различни щампи: географски карти или градове, целувки и т.н.
  6. Основното правило в дизайна на детска стая е, че може сами да изберете тъканта, но оставете детето си да избере формата и дизайна на възглавниците. Не ограничавайте въображението му, а просто го насочете в посоката, в която се нуждаете.