Модернизъм и стил в интериора

стил в интериора

Търсите лесни решения, за да преобразите дома. Не може да се разполагате с голям бюджет или да правите скъпи инвестиции, затова съветите ни от bulkom.com смятаме да ви се сторят полезни.

Модерен интериор: светлина и мебели

Модерните полилеи в интериора са повече от просто лампи. Това са осветителни устройства, които могат да подчертаят цялата благодат в тази посока на дизайна.

Те трябва да бъдат шикозни и необикновени, кристални или метални, с изразителни детайли и сложни дизайни.

В спалнята ще бъдат подходящи таванни лампи с камъни Сваровски или лъскави стъклени мъниста.

В хола може да вземете оригиналната лампа със стъклена основа или мед.

Между другото, медни и бронзови части, също са присъщи на мебелите в модерен стил. Например, столове и маси на медни крака, огледала в „позлатени“ рамки, както и бронзови фигурки могат да бъдат безопасно използвани в дизайна на спалня, хол или кабинет.

Основният акцент в интериора в модерния стил трябва да бъде направен върху мебелите. Спалнята трябва да има интелигентно легло с изрязана табла и няколко нощни шкафчета, направени от скъпо дърво, а в ъгъла на стаята има масивен гардероб.

модерен интериор

В хола, вместо в гардероба, може да използвате рядък шкаф със стъклени врати. Това ще изглежда страхотно в компанията с малък диван на гладки крака и с елегантен гръб.

Между другото, модерните предпочитат линии на преплитане и асиметрични форми. Затова в къщите и апартаментите в стил Арт Нуво често могат да се намерят издълбани стълби, арки или стъклени прегради вместо врати, а прозорците – сводести или стъклописи.

Ако всичко това ви е допаднало. Ако искате да го внедрите и в своя дом, то започнете с цялостно разчистване на помещенията. Научете за цени за товарене и извозване на отпадъци, едва тогава, когато помещенията на дома ви са свободни може да планирате всичко детайл по детайл.